Bemutatkozás

Önnek mi jut eszébe akkor, ha egy profi könyvelőre gondol?

Bizonyára a következők:

  • Felkészültség
  • Napra kész tudás
  • Szükséges szakmai tapasztalat
  • Megbízhatóság
  • Pontosság
  • Rugalmasság
  • Precizitás
  • Kellő alaposság

Mindezek valóban egy jó könyvelő erényei, amivel természetesen én is rendelkezem, de a fő különbség a többi könyvelő Budapesten és köztem az, hogy nálam családias környezetben, feszélyezettség nélkül otthon érezheti magát. Több mint 10 év multinacionális cégeknél szerzett könyvelői munkatapasztalattal rendelkezem, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Pont ezért döntöttem úgy, hogy én más stílusban szeretném végezni, azt, amit szeretek és eddig is csináltam. A részletes szakmai önéletrajzom közzététele és különböző semmitmondó frázisok hangoztatása helyett sokkal fontosabbnak érzem, hogy üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsak ki. Pont emiatt részesítem előnyben a kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k. könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom!
A garantáltan tiszta, igényes, könnyen megközelíthető budapesti könyvelőiroda és természetes, barátságos stílusom is garancia az előbb leírtakra.

  • Preview image

Bemutatkozó videó

Lejátszás

Ez még nem minden! Könyvelő Budapesten valóban nagyon sok van, de én az egyetlen olyan budapesti könyvelőiroda vagyok, aki az egyedi, saját ötleten alapuló prémium háztól-házig szolgáltatásával az elfoglalt és leterhelt, rendkívül kevés szabadidővel rendelkező vállalkozó partnerei életét szeretné jelentős mértékben megkönnyíteni.  Összegezve az egyetlen olyan könyvelő Budapesten, amely ha szükséges, a fővároson és Pest megyén belül házhoz megy, és mindezt reális áron! Előre egyeztetett időpont alapján ugyanis igény szerint elviszem a teljes könyvelési anyagot, majd a megbeszélt határidőre elkészítve, a kért helyszínen átadom. Ezzel töredékére csökkentheti az Önre háruló adminisztrációt, így nem csak időt, hanem pénzt is megtakarítok Önnek, hiszen ezalatt a saját munkájával tud foglalkozni, ezáltal a felszabaduló időt az operatív munkára, cége fejlesztésére és bevételeinek növelésére fordíthatja. Nem véletlenül mondják azt, hogy az idő pénz!

Természetesen tisztában vagyok mindazon által azzal a ténnyel, hogy egy könyvelő Budapesten történő kiválasztása a szimpátián kívül egyúttal nagy fokú bizalmi kérdés is, hiszen mi könyvelők a napi munkánk során érzékeny üzleti adatokkal dolgozunk. Hiszek abban, hogy a szükséges adatvédelmi eljárások és megfelelő informatikai biztonsági háttér alkalmazása mellett megszolgálom mostani és leendő ügyfeleim bizalmát.

Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot a megadott
elérhetőségeimen és garantálom, hogy Ön sem fogja megbánni!