háztól-házig szolgáltatás

Háztól-házig szolgáltatás

Cégünk prémium szolgáltatása által Budapesten belül házhoz megyünk a könyvelési anyagáért, így Önnek időt és pénzt spórolunk!

A Varga Könyvelőiroda kiemelt prémium szolgáltatása, a háztól-házig szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ezt igénybe vevő vállalkozások időt és pénzt takarítsanak meg azáltal, hogy a könyvelési anyagukat Budapesten vagy az agglomeráción belül előre egyeztetett időpontban elhozzuk és elkészítve visszavisszük a megbeszélt helyszínre.

Miért kényelmes ez Önnek? A legtöbb, régóta működő könyvelőiroda még mindig túl rugalmatlanul, mondhatni ódivatú módon arra vár, hogy az ügyfél cipelje el hozzá a teljes könyvelési anyagot, majd ha elkészült vele, akkor pedig vigye el tőle. Ez sok esetben nagy terhet rak egy adott vállalkozás vállára. Egyrészt, olykor a logisztika kivitelezése miatt, mivel előfordulhat, hogy éppen nincs gépkocsija és az, hogy kézben cipelje el, akár a város másik végére az olykor évekre kiterjedő, vaskos aktahalmot embert próbáló feladat lenne, vagy pusztán időhiány miatt nincs lehetősége elvinni a könyvelőhöz a szükséges dokumentumokat. A háztól-házig szolgáltatás leveszi a terhet minden elfoglalt és túlterhelt vállalkozó, cégvezető válláról! Eggyel kevesebb helyre kell ezentúl rohangálnia, így végezheti a megszokott napi munkáját. Nem véletlenül tartja úgy a közismert mondás, hogy az idő pénz. Mi garantáltan megspóroljuk Önnek! Leszerződött ügyfeleinknek így semmi egyéb dolga nincs, mint hátra dőlve várni, míg az elkészült könyvelési anyaguk házhoz jön!

A háztól-házig szolgáltatás nálunk nem külső futárszolgálat bevonásával történik! Személyesen saját könyvelőnk hozza el Öntől, majd vissza is szállítja a megbeszélt időben, a megbeszélt helyszínre az elkészített könyvelési anyagát. Ezáltal lehetősége van az átvételkor feltenni a felmerülő kérdéseit, elmondani az esetleges észrevételeit. Végül, de nem utolsó sorban sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint egy külsős kiszállító cég igénybevétele lenne. A szolgáltatás díja minden esetben a könyvelési díjba kerül beépítésre, mely főleg cégünk székhelye és az átadási helyszín távolságától függ. A szolgáltatás jelenleg csak Budapesten és Pest megye területén belül vehető igénybe.

Mire vár még? Kérje díjmentes kalkulációnkat, majd rendelje meg most könyvelőirodánk prémium szolgáltatását és 2 hónap igénybevétele esetén a harmadikat most ingyen kapja!